Tilapia Piccata
Nevoie de o felul principal pescatarian? Tilapia Piccata ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 489 calorii, 43G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de file de tilapia, roșii de struguri, orzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tilapia Piccata, Ușor Tilapia Piccata, și Tilapia Piccata Cu Mazăre.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge; se amestecă roșiile, 1/4 linguriță sare, pătrunjel și 1/8 linguriță piper. Puneți deoparte și păstrați cald.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper și făina într-un vas mare de mică adâncime. Dredge pește în amestec de făină. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin, suc și capere în tigaie; gatiti 30 de secunde.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie; se amestecă până se topește untul.
Serviți pește cu sos și paste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.