Tilapia La Cuptor Cu Rucola Și Pesto Pecan

Tilapia La Cuptor Cu Rucola Și Pesto Pecan
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Tilapia la cuptor cu pesto de rucola și Pecan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 808 calorii, 96G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, fileuri tilapia, frunze tinere de rucola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia la cuptor cu pesto de rucola și Pecan, Tilapia la cuptor cu pesto de nucă de rucola și crustă de pesmet, și Linguine cu Pesto de rucola Pecan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați 3 căni de rucola, usturoi, nuci pecan, ulei de măsline, 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano, piper negru și suc de lămâie într-un blender și amestecați până ajunge la consistența unui sos pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întindeți 1/2 cană de rucola pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Așezați fileurile de tilapia pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5
Întindeți pesto-ul rămas Generos deasupra fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Presărați 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pe pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista