Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Tilapia la cuptor cu pesto de rucola și Pecan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 808 calorii, 96G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $9.5 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, fileuri tilapia, frunze tinere de rucola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia la cuptor cu pesto de rucola și Pecan, Tilapia la cuptor cu pesto de nucă de rucola și crustă de pesmet, și Linguine cu Pesto de rucola Pecan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Combinați 3 căni de rucola, usturoi, nuci pecan, ulei de măsline, 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano, piper negru și suc de lămâie într-un blender și amestecați până ajunge la consistența unui sos pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmigiano Reggiano
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piept De Pui La Rotisor
Sos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întindeți 1/2 cană de rucola pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Așezați fileurile de tilapia pe rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Tilapia
Piept De Pui La Rotisor
5
Întindeți pesto-ul rămas Generos deasupra fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Presărați 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pe pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Sos De Afine, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.