Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry
Rețeta Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos - Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 155g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1828 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $18.16 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, orez basmati, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, și Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați ardei și ceapă; gatiti 1 minut.Se amestecă pudra de curry, pasta de curry și chimenul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați sos de soia, zahăr, 1/4 linguriță sare și lapte de cocos; aduceți la foc mic (dar nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
7
Periați peștele cu restul de 1/2 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de sare și așezați-l pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (eu folosesc doar hârtie pergament).Se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.