Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry

Rețeta Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos - Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 155g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1828 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $18.16 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, orez basmati, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, și Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați ardei și ceapă; gatiti 1 minut.Se amestecă pudra de curry, pasta de curry și chimenul; gatiti 1 minut.
Adăugați sos de soia, zahăr, 1/4 linguriță sare și lapte de cocos; aduceți la foc mic (dar nu fierbeți).
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru.
Periați peștele cu restul de 1/2 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de sare și așezați-l pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (eu folosesc doar hârtie pergament).Se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Serviți pește cu sos, orez și pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.