Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry

Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry
Rețeta Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos - Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 155g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1828 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $18.16 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, orez basmati, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos, Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, și Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4
Adăugați ardei și ceapă; gatiti 1 minut.Se amestecă pudra de curry, pasta de curry și chimenul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Adăugați sos de soia, zahăr, 1/4 linguriță sare și lapte de cocos; aduceți la foc mic (dar nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
7
Periați peștele cu restul de 1/2 linguriță de ulei și 1/4 linguriță de sare și așezați-l pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (eu folosesc doar hârtie pergament).Se fierbe 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Serviți pește cu sos, orez și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista