Tilapia cu lămâie prăjită cu paste parmezane

Tilapia cu lămâie prăjită cu paste parmezane
Tilapia de lămâie prăjită cu paste parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 93G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 7,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oregano, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Cu Parmezan, Tilapia Cu Ardei Iute De Lămâie, și Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti macaroanele descoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge bine.
3
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu suc de lămâie, oregano, busuioc, coriandru, sare și piper și așezați fileurile în tigaia încălzită, asigurându-vă că nu se ating. Căutați fileurile timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte, până când peștele este maro auriu la exterior și opac și fulgios în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți macaroanele fierbinți și fierte în cratiță și amestecați 1 lingură de ulei de măsline pentru a acoperi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Presărați parmezanul, amestecați pentru a amesteca și amestecați 1 linguriță de suc de lămâie, pudra de usturoi, busuioc, oregano, coriandru, sare și piper. Împărțiți pastele între două farfurii și acoperiți fiecare cu un file de tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate82
Revista