Tilapia Cu Lapte De Cocos

Tilapia Cu Lapte De Cocos
Tilapia cu lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 570 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, tilapia, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lapte auriu: Turmeric cremos și ceai de ghimbir cu lapte de cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Topping De Lapte De Cocos Bătut, și Tilapia Curry Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: pungi de hârtie maro
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Înmuiați 4 pungi mici de hârtie maro în ulei vegetal până se satură. Răsturnați excesul de ulei și lăsați-l deoparte. Condimentează fileurile cu sare, ghimbir ras, coajă de lămâie și suc. Completați fiecare cu aproximativ 5 sau 6 mazăre de zăpadă și 1 din cartofii tăiați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Transferați fiecare file în 1 din pungi și turnați aproximativ 1/4 cană din laptele de cocos în fiecare pungă. Îndoiți bine pentru a sigila sucurile și aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Așezați pe 2 foi de copt cu margini și coaceți până când pungile sunt umflate și peștele și cartofii sunt fragede, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți imediat la masă în pungile umflate. Lacrimă deschisă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista