Tigaie Simplă Cu Chiftele Și Tăiței
Tigaia simplă de chiftele și tăiței ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 35. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de vită, usturoi, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chiftele Taitei Coace, Supă De Tăiței Cu Chiftele, și Tocană Simplă De Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea, parmezanul, usturoiul și oul doar până se omogenizează; se modelează în chiftele de 18 (1-1/2 inci). Gatiti in tigaie antiaderenta la foc mediu 6 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând frecvent.
Adăugați făină; gatiti si amestecati 1 min. Mutați chiftelele la marginea tigaiei.
Adăugați bulion și apă în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați tăiței în centrul tigaiei; apăsați cu spatele lingurii pentru a acoperi complet tăiței cu bulion. Acoperiți cu capac.
Se fierbe la foc mediu 7 până la 8 min. sau până când tăiței sunt fragede și sosul se îngroașă, amestecând după 4 min. pentru a combina chiftele și tăiței.
Adăugați cremă de brânză, lapte și condimente; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se încălzește.