Tigaie Fasole Verde
Fasolea verde necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 228 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de piper măcinat, margarină, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Tigaie Fasole Verde, Tigaie Fasole Verde, și Tigaie-Fasole Verde Blistered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea verde, sarea și piperul; gătiți până se încălzește, 7 până la 10 minute.
Se servește cu smântână și se presară cu boia de ardei.