Tigaie de vită și Salsa
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Tigaia de vită și Salsa ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 302 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de lapte, porumb de sâmbure, brânză colby-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală, Tigaie de vită și Salsa, și Tigaie De Vită Salsa Cu O Oală.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc; scurgere. Se amestecă salsa, fasolea, porumbul, sosul de roșii și 1 linguriță de pudră de chili.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, rămânând 1 linguriță praf de chili și laptele până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul de carne de vită la foc mic.
Capac; gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand galustele sunt usoare si pufoase in interior.
Se presară cu brânză. Acoperiți; gatiti aproximativ 2 minute sau pana se topeste branza.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.