Tigaie De Pâine Cu Ceapă Dulce

Tigaie De Pâine Cu Ceapă Dulce
Tigaia de pâine cu ceapă dulce durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 405 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 1,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tigaie caramelizată cu ceapă și cartofi dulci, Tigaie dulce de ceapă și cartofi, și Tigaie caramelizată cu ceapă și cartofi dulci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ceapa în unt și 1 lingură de ulei până se înmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, timp de 15 pana la 20 de minute sau pana se rumenesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Perie de jos și părțile laterale ale unui 10-in. tigaie rezistentă la cuptor cu ulei rămas. Desfășurați aluatul în tigaie; aplatizați aluatul și construiți ușor marginea. Se acoperă cu amestec de ceapă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se coace la 450 cp timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați în pene.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista