Tigaie De Pește Mediteraneană

Tigaia de pește mediteraneană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tigaie de pui mediteraneană – o variantă a tigaiei de pui de bază, Tigaie mediteraneană de creveți pentru doi, și Tigaie Mediteraneană De Creveți.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați Roșia, ardeii, busuiocul, vinul, șalota, usturoiul și 1/4 linguriță praf de chili; pus deoparte.
Presărați fileurile cu pudra de chili rămasă. Într-o tigaie mare, gătiți fileurile în ulei la foc mediu-mare timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, adăugând amestec de roșii în ultimele 3 minute de gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.