Tigaie cu papion cu carne de vită și legume

Tigaie cu papion cu carne de vită și legume
Tigaia cu papion cu carne de vită cu legume este o garnitură care servește 4. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 de calorii, 13 g de proteine și 11 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, bulion de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ tigaia cu papion de vită, tigaia cu papion Kielbasa și tigaia cu papion Alfredo.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă bulionul, pastele, apa și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-sfaturiTri-sfaturi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Castraveți, Fără Sămânță și Tocat (aproximativCastraveți, Fără Sămânță și Tocat (aproximativ
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
Tăiate în 2 StraturiTăiate în 2 Straturi
1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale1/2 Cană Sos De La Daube A La Provencale
Vin Roșu, Pentru A Acoperi TotulVin Roșu, Pentru A Acoperi Totul
Echipamente pe care le vei folosi
Vermicelli, Rupte în Bucăți De 2 InciVermicelli, Rupte în Bucăți De 2 Inci
2
Adăugați ardei galben și dovlecel; acoperiți și gătiți încă 2-4 minute sau până când pastele și legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă roșiile; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită12 Căni De Pâine De Porumb Cuburi, Prăjită
1 Conserve (15,5 Oz.) GOYA® Naut Cu Conținut Scăzut De Sodiu, Scursă și Clătită1 Conserve (15,5 Oz.) GOYA® Naut Cu Conținut Scăzut De Sodiu, Scursă și Clătită
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Castravete, Fără Sămânță și Tocat (aproximativ 1-1/2 Căni)1 Castravete, Fără Sămânță și Tocat (aproximativ 1-1/2 Căni)
(ambalat) Parmezan Ras Fin(ambalat) Parmezan Ras Fin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista