Tigaie cu papion cu carne de vită și legume
Tigaia cu papion cu carne de vită cu legume este o garnitură care servește 4. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 de calorii, 13 g de proteine și 11 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, bulion de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ tigaia cu papion de vită, tigaia cu papion Kielbasa și tigaia cu papion Alfredo.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă bulionul, pastele, apa și condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați ardei galben și dovlecel; acoperiți și gătiți încă 2-4 minute sau până când pastele și legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă roșiile; se presară cu brânză.