The Modern Cafe - Prăjituri moderne de pește

The Modern Cafe - Prăjituri moderne de pește
The Modern Cafe - Modern Fish Cakes este o rețetă pescatariană cu 6 porții. Acest fel principal are 354 de calorii, 24 g de proteine și 23 g de grăsimi per porție. Pentru 3,4 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de pâine, eglefin, ghimbir proaspăt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 76%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Modern Cocktail No. 2, Modern Punch și Danish Modern.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele de mai sus, cu excepția pesmetului și a uleiului de măsline, într-un castron și formați chifteline care au o grosime de 1 inch și 4 inci în diametru. Se unge ușor cu gris sau pesmet fin și se prăjește în unt sau ulei de măsline la foc mediu timp de patru minute pe fiecare parte. Este extrem de important să vă asumați orice libertăți pe care le considerați necesare sau care vă vor mulțumi prietenilor și familiei. Îl serveam pe al nostru cu un piure de ghimbir și sfeclă și niște nasturel frumos îmbrăcat cu ulei de lămâie. Puteți face ce doriți. O salată verde și salsa de porumb dulce, cartofi prăjiți și tartru de măsline verzi, trandafir sau bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată SubțireTulpină De țelină Tânără și Fragedă Tăiată Subțire
1/4 Cană Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place1/4 Cană Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Sau Orice Plantă Care Vă PlaceSau Orice Plantă Care Vă Place
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Eglefin TocatEglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lămâi, Tăiate Fin2 Lămâi, Tăiate Fin
2
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare în ceea ce privește rezultatele.

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista