Reteta Thai pui împachetări ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 21 minute. Acest curs principal are 427 calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de castraveți, sos de arahide satay, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Thai" Pui " Împachetări, Thai Pui Împachetări, și Thai Pui Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Frecați pieptul de pui cu ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Adăugați puiul în tigaie și reduceți focul la mediu. Gatiti 6 minute pe fiecare parte (in functie de grosimea carnii) sau pana cand sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie, lăsați să stea 5 minute și feliați în diagonală în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Combinați feliile de castraveți și cilantro tocat într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Asamblați ambalajele chiar înainte de a fi gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și încălziți tortilele 15-20 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Întindeți 1 lingură de sos satay pe fiecare tortilla. Topiți fiecare cu felii de pui și 1/4 din amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Îndoiți părțile laterale ale tortilelor și serviți imediat.
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsacia, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente picant sau mosc Traminer) este o selecție a celor mai aromate tramvaie și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul afișează o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Se găsesc aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și flori de trandafir percepute în nas, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Împerecheați cu bucătărie condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/de fuziune, Ceviche peruviene și alimente cu elemente de condimente și fructe.