Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos

Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos
Nevoie de o curs principal fără lactate? Thai Green Curry Turcia și Zucchini Meatloaf într-un sos de Curry verde de lapte de nucă de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 260 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pastă de curry thailandeză, ou, sos de pește și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1782 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry De Nucă De Cocos Verde Thailandez Cu Pui Și Dovlecei, Găluște de porc Curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, și Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă curcanul, dovlecelul, ouăle, firimiturile de pâine, pasta de curry, sosul de pește, coaja de tei, usturoiul, ceapa verde și coriandrul, se formează într-o pâine și se așează pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pastă De CurryPastă De Curry
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De PeșteSos De Pește
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până ajunge la160, aproximativ 40-50 de minute.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați pasta de curry și lăsați-o să sfârâie câteva minute înainte de a adăuga laptele de cocos, sosul de pește, sucul de lămâie, zahărul și frunzele de tei kaffir, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 5 minute.Feliați pâinea de carne și serviți acoperită cu curry cu lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista