Thai dovleac galben și fructe de mare Curry

Thai dovleac galben și fructe de mare Curry
Thai dovleac galben și fructe de mare Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 6 și costă $ 4.83 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pastă de curry thailandeză, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Cheie Var Tarte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Thai Dovleac Galben Și Fructe De Mare Curry, Curry Galben Thailandez Cu Rețetă De Fructe De Mare, și Noul Tău Curry Galben Thailandez Preferat.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați blatul cremos gros de pe cutia de lapte de nucă de cocos și puneți-l într-o cratiță mare sau caserolă cu pasta de curry, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați-l să sfârâie și, folosind o furculiță, bateți sau o lingură de lemn, bateți smântâna și lipiți împreună până când sunt combinate. Încă bateți ușor, adăugați restul de lapte de nucă de cocos, stoc de pește, sos de pește, zahăr, lămâie, frunze de tei (dacă se utilizează) și turmeric. Aduceți la fierbere și apoi adăugați dovleacul. Gătiti la foc mic rapid până când dovleacul este fraged, aproximativ 15 minute, deși diferite tipuri de dovleci pot varia enorm în timpul necesar gătitului; unele dovlecei pot dura până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Stoc De PeșteStoc De Pește
Elixirul GElixirul G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
TurmericTurmeric
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
După cum am menționat, puteți găti curry până la această parte în avans, poate lăsând dovleacul cu un pic de mușcătură (se va înmuia și se va găti pe măsură ce tigaia se răcește). Oricum, când sunteți la aproximativ 5 minute de la dorința de a mânca, pregătiți-vă să gătiți fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Deci, la tigaia robustă, adăugați somonul și creveții (dacă utilizați creveți congelați, vor trebui să intre înainte de somon). Când somonul și creveții s - au gătit, ceea ce nu ar trebui să dureze mai mult de 3 până la 4 minute, amestecați orice legumă verde pe care o utilizați - feliată, tocată sau mărunțită ca costume-și tamponați cu o lingură de lemn. Când bok choy este ofilit sau altă legumă verde este gătită, strecurați în sucul unei jumătăți de var, amestecați și gustați și adăugați sucul jumătății rămase dacă simțiți că are nevoie. Scoateți tigaia de pe foc și turnați curry-ul într-un castron mare și presărați cilantro; ideea este că cilantro intră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok ChoyBok Choy
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți cu mai mult cilantro tocat pentru ca oamenii să-și adauge propriile boluri în timp ce mănâncă și niște orez simplu Thailandez sau basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
O ediție minunată a acestui vin, amintind de remarcabila epocă din 2014. Frumos pe bază de plante cu inferențe de piatră. Savuros, cum ar fi prăjirea a 5 pâini diferite într-un singur cuptor. Cruste, ca o friptură. Vinul oferă note de ardei, cardamom și ienibahar. O forță blândă.
O ediție minunată a acestui vin, amintind de remarcabila epocă din 2014. Frumos pe bază de plante cu inferențe de piatră. Savuros, cum ar fi prăjirea a 5 pâini diferite într-un singur cuptor. Cruste, ca o friptură. Vinul oferă note de ardei, cardamom și ienibahar. O forță blândă.
A wonderful edition of this wine, recalling the outstanding 2014 vintage. Beautifully herbal with inferences of stone. Savory, like roasting 5 different breads in a single oven. Crusty, like the end-cap of a roast. The wine offers notes of peppers, cardamom and allspice. A gentle force.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista