Thai dovleac galben și fructe de mare Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 6 și costă $ 4.83 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pastă de curry thailandeză, stoc de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Cheie Var Tarte ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Thai Dovleac Galben Și Fructe De Mare Curry, Curry Galben Thailandez Cu Rețetă De Fructe De Mare, și Noul Tău Curry Galben Thailandez Preferat.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați blatul cremos gros de pe cutia de lapte de nucă de cocos și puneți-l într-o cratiță mare sau caserolă cu pasta de curry, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați-l să sfârâie și, folosind o furculiță, bateți sau o lingură de lemn, bateți smântâna și lipiți împreună până când sunt combinate. Încă bateți ușor, adăugați restul de lapte de nucă de cocos, stoc de pește, sos de pește, zahăr, lămâie, frunze de tei (dacă se utilizează) și turmeric. Aduceți la fierbere și apoi adăugați dovleacul. Gătiti la foc mic rapid până când dovleacul este fraged, aproximativ 15 minute, deși diferite tipuri de dovleci pot varia enorm în timpul necesar gătitului; unele dovlecei pot dura până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De Tei
Sos De Pește
Stoc De Pește
Elixirul G
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Turmeric
Cuțit De Toaletă
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
După cum am menționat, puteți găti curry până la această parte în avans, poate lăsând dovleacul cu un pic de mușcătură (se va înmuia și se va găti pe măsură ce tigaia se răcește). Oricum, când sunteți la aproximativ 5 minute de la dorința de a mânca, pregătiți-vă să gătiți fructele de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Deci, la tigaia robustă, adăugați somonul și creveții (dacă utilizați creveți congelați, vor trebui să intre înainte de somon). Când somonul și creveții s - au gătit, ceea ce nu ar trebui să dureze mai mult de 3 până la 4 minute, amestecați orice legumă verde pe care o utilizați - feliată, tocată sau mărunțită ca costume-și tamponați cu o lingură de lemn. Când bok choy este ofilit sau altă legumă verde este gătită, strecurați în sucul unei jumătăți de var, amestecați și gustați și adăugați sucul jumătății rămase dacă simțiți că are nevoie. Scoateți tigaia de pe foc și turnați curry-ul într-un castron mare și presărați cilantro; ideea este că cilantro intră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok Choy
1 Kg Tortillas De Maíz
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Serviți cu mai mult cilantro tocat pentru ca oamenii să-și adauge propriile boluri în timp ce mănâncă și niște orez simplu Thailandez sau basmati.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale.
O ediție minunată a acestui vin, amintind de remarcabila epocă din 2014. Frumos pe bază de plante cu inferențe de piatră. Savuros, cum ar fi prăjirea a 5 pâini diferite într-un singur cuptor. Cruste, ca o friptură. Vinul oferă note de ardei, cardamom și ienibahar. O forță blândă.
A wonderful edition of this wine, recalling the outstanding 2014 vintage. Beautifully herbal with inferences of stone. Savory, like roasting 5 different breads in a single oven. Crusty, like the end-cap of a roast. The wine offers notes of peppers, cardamom and allspice. A gentle force.