Tetrazzini

Tetrazzini
Tetrazzini necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 433 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pui la rotisor deli, firimituri de pâine panko în stil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Ham Tetrazzini, Ham Tetrazzini, și Light Ham Tetrazzini.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti si scurgeti spaghetele conform indicatiilor de pe pachet; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline sau vegetal la foc mediu-mare până la cald. Gatiti ceapa in ulei 3-5 minute, amestecand frecvent, pana aproape frageda. Se amestecă sosul de gătit, jumătate și jumătate, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se încălzește la fierbere. Amestecați cu grijă puiul și spaghetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă amestecul în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Acoperiți cu folie; coaceți 20 de minute. În castron mic, se amestecă ingredientele Topping;se presara peste amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți descoperit 10 minute mai mult sau până când Bulbuc în jurul marginilor și centrul este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista