Terrine de Campagne cu boabe de piper roz
Terrine de Campagne cu boabe de piper roz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 84 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 206 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ananas Prăjit Cu Boabe De Piper Roz, Crostini cu Ricottan și boabe de piper roz, și Dovlecei la grătar cu boabe de piper roz și Feta.
Instrucțiuni
Puneți cuburile de carne de porc, ficatul de pui și slănina tocată aproximativ în vasul robotului de bucătărie echipat cu atașamentul lamei.Pulsați amestecul de 12 sau 15 ori, răzuind părțile în jos de 2 sau 3 ori în timpul procesului. Căutați o textură foarte variată. Nu peste proces.Odată ce sunteți mulțumit de textură, mutați amestecul de carne într-un bol mare de amestecare.
Adăugați sarea, boabele de piper roz și negru și coniacul. Se amestecă pentru a încorpora. Apoi, adăugați 2 ouă ușor bătute împreună cu șalotele.
Amestecați toate acestea destul de bine.Alegeți o matriță de terină cu trei căni sau un alt vas rezistent la cuptor de dimensiuni și forme adecvate
Așezați o singură linie de file de frunze de dafin de-a lungul fundului terinei mele. Acestea sunt în mare parte pentru aromă, dar pot fi și un decor frumos. Oricum ar fi, sunt și opționale.Căptușiți părțile lungi ale terinei cu fâșii de slănină. Lăsați suficientă slănină atârnată peste ambele părți pentru a acoperi partea superioară. Aliniați întreaga lungime a matriței. Dar cele două capete ar trebui lăsate deschise fără o acoperire de slănină.Puneți amestecul de carne în forma de terină. Umplerea aproape tot drumul spre partea de sus, dar se lasă aproximativ cm de spațiu. Îndoiți slănina agățată în sus și pe întregul vârf al terinei.Dacă mucegaiul dvs. are un capac, puneți-l pe capacul terinei. Dacă nu, tăiați o bucată de pergament la dimensiune și înfășurați întreaga terină până la capăt în folie de aluminiu.
Lăsați aromele să se reunească la frigider cel puțin 6 ore. Peste noapte este mai bine.Când sunteți gata să gătiți terina, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați terina acoperită într-un vas mare de copt și turnați apă în vasul de copt pentru a veni la jumătatea părților laterale ale terinei.
Coaceți acest lucru la bain-marie timp de 1mm sau până când pateul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale matriței.Ridicați terina din apă și lăsați-o deoparte să se răcească complet în timp ce este încă acoperită.Odată ce este rece, scurgeți orice lichid suplimentar din matrița de terină. Poate fi necesar să treceți un cuțit de-a lungul marginilor matriței pentru a vă asigura că nu se lipeste.Inversați matrița pe un platou de servire. Folosiți un cuțit zimțat foarte ascuțit pentru a tăia feliile pateinto.
Serviți cu pâine crustă și orice combinație de acompaniamente tradiționale.