Teriyaki Tilapia La Cuptor
Rețeta coaptă Teriyaki Tilapia ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 35 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de susan asiatic lite, orez instant, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Teriyaki Tilapia Cu Salată De Plante, Tilapia Integrală La Cuptor, și Tilapia La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Combinați legumele, orezul, apa și sosul teriyaki în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Se acoperă cu pește; stropiți cu pansament.
Coaceți 30 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio