Teriyaki Pește-Spadă Kabobs

Teriyaki Pește-Spadă Kabobs
Teriyaki pește-spadă Kabobs este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de ardei gras, marinată teriyaki, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Teriyaki Pește-Spadă Kabobs, Zesty Pește-Spadă Kabobs, și Pește-Spadă Creveți Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă marinada teriyaki, marmelada și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
MarinadaMarinada
GhimbirGhimbir
3
Filetați bucăți de pește, pene portocalii și bucăți de ardei gras alternativ pe fiecare dintre cele patru frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu între fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PortocaliuPortocaliu
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Așezați kabobs pe raft în tigaie broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Periați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se fierbe cu blaturi de aproximativ 4 inci de la căldură 10 la 12 minute, întorcându-se o dată și perindând cu sos, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista