Teriyaki Carne De Vită Kabobs
Teriyaki Carne de vită Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 321 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână mușchi de vită, ardei gras, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Teriyaki Carne De Vită Kabobs, Kebaburi De Vită Teriyaki La Grătar, și Teriyaki Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun, sosul de soia, usturoiul, uleiul de susan și ghimbirul măcinat împreună într-un bol; se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă de dimensiuni de galon.
Adăugați carnea de vită, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 2 ore, răsturnând punga de mai multe ori pe măsură ce carnea marinează.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți carnea de vită din marinată. Aruncați marinada rămasă.
Filetați carnea de vită, ananasul, ardeiul gras verde și ardeiul gras roșu pe frigarui.
Gătiti frigarui pe grătarul preîncălzit, întorcându-se frecvent până se rumenesc frumos pe toate părțile, iar carnea nu mai este roz în centru, 10 până la 15 minute.