Teriyaki Carne de porc și ananas

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc și ananasul Teriyaki ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,75 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, sos de soia, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Teriyaki Ananas Și Cotlet De Porc, Ananas La Grătar Teriyaki Cotlet De Porc, și File de porc teriyaki la grătar și ananas.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 2/3 cana (aproximativ 10 minute).
Scoateți din căldură; se răcește complet.
Combinați marinada răcită și carnea de porc într-un bol mediu. Acoperiți și marinați la frigider 2 ore.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de porc din castron cu o lingură pliată, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se răcește ușor.
Filetați 2 cuburi de porc, 2 bucăți de ceapă roșie și 2 cuburi de ananas alternativ pe fiecare dintre cele 12 (8 inci) frigarui. Înveliți ușor kebab - urile cu spray de gătit.
Așezați kebab - urile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, bătând frecvent cu marinată.