Teriyaki Ananas Și Cotlet De Porc

Teriyaki Ananas Și Cotlet De Porc
Reteta Teriyaki ananas & cotlet de porc ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 5.66 pe portie. O porție conține 548 calorii, 54g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de carne de porc, rozmarin, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Ananas La Grătar Teriyaki Cotlet De Porc, Cotlete de porc Teriyaki cu ardei roșu și ananas în aragazul lent, și Cotlet De Porc Ușor Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de ananas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați cotlete de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Combinați rozmarinul, praful de usturoi, sarea și piperul; presărați peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4
Peel și miez ananas; tăiat în opt sulițe. Grill cotlete și ananas, acoperite, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 și ananas este fraged, ungand ocazional cu sos teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Aranjați spanacul pe un platou de servire; serviți cu ananas și cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Thousand Islands Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Baril fermentat în stejar American, acest vin cu corp mediu prezintă arome de unt și nucă de cocos, urmate de arome clare de mere și vanilie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista