Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin

Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin
Terrina de rață cu șalotă glazurată cu vin ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, fisticul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin, Șalotă glazurată cu vin roșu, și Terrină De Rață Cu Smochine Din Bucătăria Mea Din Paris pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Congelați laptele într-un vas superficial, răzuind o dată sau de două ori cu o furculiță pentru a sparge cristalele, până la îngheț, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
2
Trageți pielea cu grăsime de pe pieptul de rață cu degetele, folosind un cuțit atunci când este necesar, apoi tăiați atât pielea cu grăsime, cât și carnea de sân pe lungime în bucăți de 1 inch care se vor potrivi în râșniță. Răciți carnea și pielea cu grăsime, învelite separat în folie de plastic, în congelator până când sunt ferme, dar nu congelate, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
3
Puneți un castron mediu într-un castron mai mare cu gheață și apă rece sub râșniță pentru a prinde carnea măcinată, apoi hrăniți carnea (numai) prin râșniță. Înlocuiți vasul mediu în gheață cu un castron mare de metal și hrăniți carnea prin râșniță a doua oară, adăugând linguri de lapte congelat pe măsură ce mergeți. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ApăApă
CarneCarne
LapteLapte
FolieFolie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Hrăniți pielea de rață cu grăsime prin râșniță de două ori într-un castron așezat într-un castron mai mare de gheață și apă rece, apoi adăugați la carnea de rață măcinată și puneți vasul într-un castron mai mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ingredientele rămase de terină de rață la amestecul de rață măcinată și amestecați cu mâinile sau cu o lingură de lemn până când se combină bine. Se răcește, acoperit cu folie de plastic, la frigider cel puțin 8 ore pentru a marina carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Lingura De LemnLingura De Lemn
1
Aduceți vinul, oțetul, zahărul, sarea, cimbru și frunza de dafin la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați șalotă întreagă și acoperiți suprafața lichidului cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară. Se fierbe puternic șalotele până se înmoaie, aproximativ 40 de minute, apoi se transferă din lichidul de gătit într-un castron cu o lingură cu fante și se aruncă crenguța de cimbru și frunza de dafin. Dacă lichidul nu este siropos, fierbeți până se reduce la aproximativ 1/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
ZahărZahăr
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Se toarnă peste șalotă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Linia de jos și toate laturile terinei cu grăsime (sau grăsime caul), suprapunându-se ușor marginile și lăsând o surplombă de 2 inci pe laturile lungi. Frecați o parte din amestecul de rață pe căptușeala de grăsime pentru a ajuta restul să adere, apoi împachetați aproximativ două treimi din rața rămasă. Creați un jgheab larg pe lungime de-a lungul mijlocului cu spatele unei linguri. Încorporați eșalotă drenate, sirop de Port de rezervare, a subliniat se termină în jos în jgheab. Împachetați amestecul de rață rămas deasupra. Îndoiți consola (adăugând mai multă grăsime, dacă este necesar) pentru a acoperi complet partea superioară, apoi acoperiți terina cu un strat dublu de folie. Rap mold ferm pe tejghea pentru terina compactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FatbackFatback
SiropSirop
Rață întreagăRață întreagă
PortPort
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți terina într-o baie de apă până când termometrul este introdus în diagonală prin folie de cel puțin 2 inci în centrul registrelor de carne de la 155 la 160 F, 13/4 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia și terina rece în matriță pe un suport, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Puneți terina în matriță într-o tigaie curățată. Puneți o bucată de pergament sau hârtie de ceară deasupra terinei, apoi așezați deasupra pergamentului o altă matriță de terină de aceeași dimensiune sau o bucată de lemn sau carton greu tăiat pentru a se potrivi în interiorul matriței și învelit în folie. Puneți 2 până la 3 cutii (1 kilogram) pe terină sau pe lemn sau carton pentru a cântări terina. Se răcește terina în tigaie cu greutăți până se răcește complet, cel puțin 4 ore. Continuați să răciți terina, cu sau fără greutăți, cel puțin 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a terinei și lăsați să stea în matriță într-o tigaie cu 1 inch de apă fierbinte (pentru a slăbi fundul) 2 minute. Sfat terrine mold (ținând terrine) pentru a scurge excesul de lichid, apoi inversați o placă de tăiere peste terrine, reintroduceți terrine pe placa de tăiere și ștergeți ușor în afara terrine (fatback) cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
TigaieTigaie
2
Lăsați terina să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire, apoi tăiați-o în felii groase de 1/2 inch și serviți pe farfurii stropite cu sirop de vin rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
VinVin
3
* Disponibil la dartagnan.com.
1
Terrina poate fi marinată (înainte de coacere) până la 24 de ore.Șalotele pot fi glazurate cu 1 zi înainte și răcite, neacoperite, apoi răcite în lichid de gătit, acoperite.Terrina se păstrează, învelită în folie de plastic și răcită, 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista