Terină de pui și praz învelită cu Prosciutto

Terină de pui și praz învelită cu Prosciutto
Terina de pui și praz învelită cu Prosciutto este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 386 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de gelatină, ulei de măsline, amestec de chervil și bulion puternic de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prosciutto-praz învelit, Pui, Prosciutto, Mortadella Și Terină De Anghinare, și Pulpe de pui învelite în prosciutto.

Instrucțiuni

1
Gatiti usor prazul timp de 15 minute in 2 linguri de ulei de masline pana se inmoaie, apoi lasati deoparte sa se raceasca. În uleiul rămas, prăjiți ciupercile cu usturoiul și cimbru timp de 2 minute, apoi lăsați-le deoparte să se răcească. Înmuiați gelatina în apă rece, apoi încălziți stocul. Se dizolvă gelatina în stoc, se condimentează, apoi se lasă deoparte. Adunați toate ingredientele, astfel încât să le aveți la îndemână când începeți să asamblați terina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Tapetați un vas de terină sau o formă de pâine cu flim agățat. Aliniați cu felii de prosciutto, astfel încât acestea să se suprapună pentru a acoperi baza și părțile laterale și să depășească marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Udați fundul vasului cu un strop de stoc. Aranjați un singur strat de pui, astfel încât totul să fie chiar să nu vă faceți griji cu privire la orice goluri, apoi turnați peste puțin mai mult stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se împrăștie peste un strat de ciuperci (aruncând usturoiul și cimbru). Se condimentează cu sare și piper, apoi se umezește din nou cu puțin mai mult stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați mai mult pui urmat de un strat de praz, un alt strat de pui, apoi ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Stropiți stocul între fiecare strat și condimentați cu sare și piper pe măsură ce mergeți. Repetați până când toate ingredientele sunt epuizate sau terina este plină până la refuz. Finalizați cu o împrăștiere finală de ierburi, o ultimă lingură de stoc, apoi atingeți vasul de câteva ori, astfel încât stocul să intre în toate golurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Îndoiți prosciutto-ul pentru a încadra terina. Îndoiți folia alimentară și apăsați ușor în jos. Așezați terina într-un vas pentru a prinde sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8
Așezați o tavă deasupra, cântăriți-o cu o cutie și răciți peste noapte. Douăzeci de minute înainte de servire, scoateți tava.
9
Puneți terina în congelator la ferm. Chiar înainte de servire, ridicați-l din vas. Înfășurați-l strâns în mai multă folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
Tăiați cu grijă terina, încă înfășurată în pelicula de agățare.
11
Îndepărtați folia alimentară și așezați o felie în centrul fiecărei farfurii. Aranjați bucăți de pere condimentate (rețeta de mai jos) în jurul terinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12
Stropiți puțin lichid de braconaj de pui în jurul farfuriei, apoi stropiți cu puțin ulei. Împrăștiați cu grijă câteva frunze de salată pentru bebeluși peste pere, apoi condimentați terina cu puțină sare de mare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista