Tempura Japoneză, Stil Fondue
Tempura japoneză, stilul Fondue este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, ulei de arahide, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Sos Tempura Japonez, Tempura De Legume Din ' Gătitul Sufletului Japonez, și Sos De Scufundare Tempura (Zece Tsuyu) Din ' Gătitul Sufletului Japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați fructele de mare și legumele pe un platou la masă și așezați sosurile și ghimbirul murat în boluri mici.
Pentru a face aluatul: într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mediu separat, bateți gălbenușurile împreună cu apa cu gheață. Apoi amestecați amestecul de ouă în amestecul de făină. Puneți vasul de aluat pe masă cu fructele de mare și legumele, asigurați fiecărui restaurant o pereche de bețișoare rezistente la căldură.
Umpleți o oală de fondue metalică cu o treime plină cu ulei și încălziți uleiul la 191° sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Mesenii înmoaie o bucată de fructe de mare sau legume în aluat, apoi o aruncă ușor în uleiul fierbinte. Când aluatul este cremos sau bej palnu maro auriu este gata, mesenii tamponează mâncarea prăjită pe un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei, apoi înmoaie-l în sosuri. Însoțiți cu ghimbir murat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;