Teanc de tortilla usturoi-ceapă
Stiva de tortilla cu usturoi și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 568 de calorii, 10 g de proteine și 34 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 45 de fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, usturoi prăjit, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 16 ore și 50 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortila cu usturoi și ceapă, Tortilă cu usturoi cu ceapă și Tortilă cu usturoi și ceapă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Adăugați usturoiul într-o tigaie la foc mic cu puțin ulei de măsline și gătiți până când usturoiul doar se zdrobește.
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul de canola.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenește ușor, dar nu prea închis la culoare, aproximativ 5 minute, amestecând regulat.
Adăugați untul și zahărul și gătiți până când ceapa se rumenește bine, 20 până la 25 de minute.
Adăugați usturoiul prăjit, parmezanul, maioneza, coriandru și sare și piper după gust și amestecați pentru a se combina.
Se ia de pe foc, se transferă într-un bol mediu și se lasă deoparte să se răcească. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Păstrați o treime din amestec la frigider pentru a o folosi la prepararea sosului. Întindeți uniform amestecul rămas pe partea de sus a 11 tortilla. Stivuiți tortilla una peste alta și acoperiți cu tortilla rămasă. Înfășurați teancul de tortilla în folie de plastic și lăsați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore pentru a se instala.
Preîncălziți un grătar la mediu.
Tăiați teancul în 16 felii. Folosind clești, puneți la grătar fiecare pană pe părțile tăiate până când se încălzește și apar urme de grătar.
Amestecați amestecul de ceapă rezervat cu oțetul balsamic pentru a face un sos de scufundare; asezoneaza dupa gust.
Servește feliile cu sosul de scufundare.