Tati ' s Guacamole Dip

Tati ' s Guacamole Dip
Dacă aveți în jur 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Tata Guacamole Dip ar putea fi un super fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 391 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Este perfect pentru Super Bowl. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado, suc de lămâie, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Guacamole / sos de avocado Mexican / guacamole Perfect, Dip De Guacamol, și Dip De Guacamol.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea din avocado și puneți-o într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Mash avocado bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați suc de lămâie în avocado și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
3
Puneți roșiile, ardeiul jalapeno, ceapa, brânza de vaci, pudra de usturoi, sarea și piperul în vasul de amestecare; amestecați până când ingredientul este combinat. Se răcește cel puțin o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
Revista