Tater Brat Bake
Tater Brat Bake necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 822 de calorii, 23 g de proteine și 54 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 3,02 USD per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de supă de brânză cheddar condensată, bratwurst original, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi împachetări cu salată verde cu țâțuri Johnsonville, Brat 'n' Tot Bake și Chicken Tater Bake.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați bratwurst și berea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când un termometru arată 160°
Scurgeți și tăiați în 1/4-inch. felii. Într-o tigaie mare, rumeniți brats în unt la foc mediu-înalt; se scurge pe prosoape de hârtie.
Turnați varza murată într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt. Top cu brats.
Combinați supa și laptele; se stropesc peste brats. Top cu Tater Tots.
Coaceți la 450° timp de 20-25 de minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.
Se presară cu brânză; Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.