Tartă Spaniolă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați flanul spaniol. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. 2396 de persoane au fost impresionate de această rețetă. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, lapte evaporat, lapte condensat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Spaniolă, Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Filipinez Leche), și Flan De Arroz con Leche (tartă cu budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, topiți zahărul până când este lichefiat și de culoare aurie. Turnați cu grijă siropul fierbinte într-un vas de copt din sticlă rotundă de 9 inci, întorcând vasul pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți în lapte condensat, lapte evaporat și vanilie până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de ou în vasul de copt. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 60 de minute.
Lasă să se răcească complet.
Pentru a servi, inversați cu atenție pe placa de servire cu margini când este complet rece.