Tartă rustică cu prune și migdale
Această rețetă servește 10 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Dacă aveți brânză ricotta parțial degresată, gălbenuș de ou, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă Rustică Cu Prune, Tartă Rustică Cu Prune, și Tartă rustică cu prune și Port.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Combinați făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați ricotta și următoarele 4 ingrediente (prin vanilie); puls până când amestecul începe să formeze o minge. Nu supraprocesați. Formați într-un disc, înfășurați în folie de plastic și refrigerați 2 ore sau peste noapte.
Așezați aluatul pe hârtie de ceară ușor făinată. Sus cu o altă foaie; rotiți-vă într-un cerc de 10 inci.
Îndepărtați hârtia de ceară și transferați aluatul pe foaia de copt pregătită. Îndoiți marginile pentru a face o jantă de 1/2 inch.
Coaceți timp de 10 minute în centrul cuptorului.
Scoateți din cuptor și ungeți blatul cu albus de ou. Începând de la marginea exterioară și lucrând spre centru, aranjați feliile de prune în cercuri din ce în ce mai mici până când crusta este acoperită.
Presărați 2 linguri de zahăr uniform peste prune și coaceți timp de 25 de minute. Se acoperă cu migdale și restul de 1 lingură de zahăr și se coace timp de 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și prunele se înmoaie.
Scoateți tarta din cuptor și răciți cel puțin 5 minute.
Tăiați în pene și serviți.