Tartă Franceză De Roșii
Tarta franceză de roșii este o pescatarian rețetă cu 7 porții. O porție conține 435 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pastă de roșii, făină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Tartă Franceză De Roșii, Tarta Franceză Cu Mere, și Franceză De Mătase Tartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, combinați făina și untul. Rotiți sau frecați cu degetele până se formează firimituri fine.
Adăugați oul și învârtiți sau amestecați cu o furculiță până când aluatul se ține împreună. Bateți aluatul într-o bilă, apoi apăsați uniform pe fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 10 inci cu jantă detașabilă.
Coaceți într-un cuptor 325 până când crusta este aurie palidă, aproximativ 30 de minute (aproximativ 25 de minute într-un cuptor cu convecție).
Între timp, tăiați roșiile în jumătate și stoarceți ușor semințele.
Tăiați roșiile transversal în felii groase de 1 inch și așezați-le pe prosoape pentru a se scurge. Salvați capete.
Scoateți crusta coaptă din cuptor și rotiți cuptorul la 40
Intinde mustar peste partea de jos a crustei, apoi se presara uniform cu 1 1/2 cani de branza. Potriviți cele mai mari felii de roșii perfect într-un singur strat pe brânză.
Tăiați feliile de roșii rămase în bucăți pentru a umple golurile; rezervați bucăți suplimentare de roșii pentru alte utilizări.
Într-un castron mic, amestecați uleiul pentru a se amesteca cu pasta de roșii, șalotă, usturoi, cimbru, maghiran și oregano.
Se presară cu brânza rămasă. Aranjați hamsii și măsline pe roșii.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când brânza se rumeneste ușor, aproximativ 25 de minute (aproximativ 18 minute într-un cuptor cu convecție).
Tăiați tarta în pene și serviți fierbinte sau caldă.
Se adaugă sare și piper după gust.