Tartă de spanac și Gruy Otrivre într - o crustă de trei ardei
Spanacul și Gruy Otrivre Tart într-o crustă de trei ardei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 244 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, brânză gruy otrivre, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Tartă de roșii cu Gruy Oxtre afumat și piper negru crăpat, Galetă de ciuperci cu crustă Gruyere, și O Plăcintă Cu Pere De Mere Cu Crustă Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Puneți făina, 1/2 linguriță de sare și ardeii într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori.
Adăugați unt răcit; puls de 4 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Puneți amestecul într-un castron.
Presărați suprafața cu apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat; aruncați până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Așezați amestecul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 2 până la 3 ori. Apăsați amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; capac. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 45
Se suprapun ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 10 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic; potriviți aluatul, înfășurați-l cu partea în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci, acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Linia de jos a aluatului cu o bucată de hârtie pergament; aranja greutăți plăcintă sau fasole uscate pe hârtie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când marginea este ușor rumenită. Îndepărtați cu grijă greutățile plăcintei și hârtia; se răcește pe suportul de sârmă. Reduceți cuptorul la 40
Pentru a pregăti umplutura, aduceți la fierbere o cratiță mare de apă.
Adăugați cartofi; gatiti 20 de minute sau pana cand se inmoaie. Se răcește; se taie în felii groase de 1/4 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa tocată; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă 1/4 cană de apă.
Adăugați spanac proaspăt; acoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură; rece.
Puneți jumătate din amestecul de spanac în crustă răcită. Aranjați jumătate din felii de cartofi peste spanac.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare și 1/4 cană de brânză. Repetați procedura cu spanacul rămas, cartoful și sarea.
Se toarnă înlocuitor de ou peste amestec.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când amestecul este setat și brânza este maro auriu. Se răcește 15 minute pe un suport de sârmă.