Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre

Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre
Tarta de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 361 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre, Brânză de capră și tartă de roșii uscate la soare, și Salată de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Linia de coacere cu ramă cu folie; periați folia cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Presărați usturoi și 1 lingură de cimbru peste roșii; stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Coaceți până când roșiile încep să se micșoreze și sunt ușor uscate, dar încă moi, aproximativ 2 ore. Roșii răcoroase pe foaie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra într-un singur strat în recipientul acoperit la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați produse de patiserie în tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil, apăsând ferm produsele de patiserie pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți consola și apăsați, împingând crusta la 1/4 inch deasupra tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia de patiserie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Îndepărtați folia și fasolea; coaceți până când marginile crustei sunt aurii, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu aproximativ 12 minute mai mult. Crusta rece 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Între timp, folosind furculita, mash brânză mozzarella, brânză de capră, și restul de 1 lingura cimbru împreună într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați ouă și smântână și amestecați până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Întindeți umplutura de brânză uniform în crustă. Aranjați jumătățile de roșii în umplutură, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
14
Așezați măslinele între roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
15
Presărați parmezan uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Coaceți până când umplutura este umflată și setată, aproximativ 35 de minute. Se răcește 5 minute. Împingeți în sus partea de jos a panoului, eliberând părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Serviți tarta caldă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista