Tarta Ratatouille prăjită cu crustă de porumb necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 214 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, făină de porumb, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Ratatouille Prăjită Cu Crustă De Porumb, Ratatouille Tart, și Ratatouille Tart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați făina de porumb, făina de patiserie și sarea în vasul unui robot de bucătărie. Puls pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Patiserie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați unt și ulei și pulsați de aproximativ 20 de ori, până când amestecul seamănă cu pietricele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
5
Adăugați apă și puls până când amestecul formează un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scoateți aluatul din procesor și apăsați în partea de jos și aproximativ 1/8-inch pe părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 9 inci cu o jantă detașabilă. Apăsați folia de aluminiu în fundul și părțile laterale ale tigaiei deasupra aluatului și cântăriți cu orez nefiert sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, Opțional
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați orezul și folia. Reveniți la cuptor și coaceți încă 5 minute sau până când nu mai este strălucitor și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru umplere: măriți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; sotati urechile pana se inmoaie, aproximativ 5 pana la 6 minute. Pulverizați 2 tăvi de copt cu spray de gătit. Aranjați feliile de vinete, dovlecei și roșii pe tăvi într-un singur strat și ungeți cu uleiul de măsline rămas. Condimentează cu sare și piper și prăjește legumele până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Scoateți legumele din cuptor și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Așezați feliile de vinete în 2 straturi pe fundul tartei; acoperiți cu 1/3 din brânza mozzarella și o parte din busuiocul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
15
Adăugați dovleceii și șalotii, acoperiți cu încă 1/3 din mozzarella și busuioc, apoi roșiile. Se acoperă cu restul de brânză mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
16
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și legumele s-au ofilit în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 5 minute și se taie în 8 felii.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.