Tartă de nucă de cocos cu prăjituri crocante de nucă de cocos

Tartă de nucă de cocos cu prăjituri crocante de nucă de cocos
Nucă de cocos Flan cu cookie-uri crocante de nucă de cocos ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 372 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos, Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos, și Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-o cratiță mică combinați 1/2 cană de zahăr până când cu 2 linguri de apă și încălziți până când zahărul este complet dizolvat și devine o culoare maro aurie. Turnați cu grijă zahărul caramelizat în fundul unei tigaie de tort de 10 inci. Înclinați tigaia, dintr-o parte în alta, într-o mișcare circulară învârtind zahărul în jur, astfel încât să acopere uniform fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Așezați tigaia pentru tort într-un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui tigaia pentru tort și lăsați-o deoparte să se răcească. Zahărul se va întări pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Într-un bol mare de amestecare combinați ouăle, gălbenușurile de ou, sarea, vanilia, restul de 2/3cup zahăr și lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Bateți până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se toarnă amestecul de cremă în tigaia pentru tort peste zahărul caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
7
Așezați tarta în cuptor și turnați apă caldă în vasul de copt, astfel încât să apară la aproximativ 1 1/2 inci pe partea laterală a tigaiei pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Coaceți la 325 grade F timp de 1 oră sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte la frigider. Pentru a desface tarta, rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru tort și răsturnați pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul și sarea. Bateți albușurile și untul topit până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți aluatul, aproximativ 1/2 lingură la un moment dat, pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Răspândiți cookie-urile în cercuri de 2 până la 3 inci de aproximativ 1/8 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Se presară cu nucă de cocos și se coace 6 minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească complet pe foile de copt. Curățați cu grijă din pergament și serviți cu flan de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista