Tartă de nucă de cocos cu prăjituri crocante de nucă de cocos

Nucă de cocos Flan cu cookie-uri crocante de nucă de cocos ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 372 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos, Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos, și Cookie-Uri Crocante De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o cratiță mică combinați 1/2 cană de zahăr până când cu 2 linguri de apă și încălziți până când zahărul este complet dizolvat și devine o culoare maro aurie. Turnați cu grijă zahărul caramelizat în fundul unei tigaie de tort de 10 inci. Înclinați tigaia, dintr-o parte în alta, într-o mișcare circulară învârtind zahărul în jur, astfel încât să acopere uniform fundul tigaiei.
Așezați tigaia pentru tort într-un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui tigaia pentru tort și lăsați-o deoparte să se răcească. Zahărul se va întări pe măsură ce se răcește.
Într-un bol mare de amestecare combinați ouăle, gălbenușurile de ou, sarea, vanilia, restul de 2/3cup zahăr și lapte de cocos.
Bateți până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de cremă în tigaia pentru tort peste zahărul caramelizat.
Așezați tarta în cuptor și turnați apă caldă în vasul de copt, astfel încât să apară la aproximativ 1 1/2 inci pe partea laterală a tigaiei pentru tort.
Coaceți la 325 grade F timp de 1 oră sau până când cuțitul introdus lângă centru iese curat.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte la frigider. Pentru a desface tarta, rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru tort și răsturnați pe o farfurie.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, zahărul și sarea. Bateți albușurile și untul topit până se încorporează bine.
Scoateți aluatul, aproximativ 1/2 lingură la un moment dat, pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Răspândiți cookie-urile în cercuri de 2 până la 3 inci de aproximativ 1/8 inci grosime.
Se presară cu nucă de cocos și se coace 6 minute sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească complet pe foile de copt. Curățați cu grijă din pergament și serviți cu flan de nucă de cocos.