Tartă De Migdale Cu Miere De Ciocolată
Ciocolata miere migdale Tarta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 754 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 42 de minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, smântână grea, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Tartă de miere-migdale cu Mascarpone portocaliu, și Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Așezați biscuiții graham și migdalele în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul formează firimituri fine, aproximativ 15 până la 20 de secunde.
Se adaugă untul și se pulsează până se încorporează. Apăsați amestecul de firimituri în fundul tigaiei pregătite.
Coaceți timp de 12 minute. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Într-o cratiță mică, amestecați smântâna și mierea împreună la foc mic până când mierea s-a dizolvat. Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la puțin sub fierbere.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu.
Se toarnă crema fierbinte peste ciocolată și se amestecă până când amestecul este neted.
Se toarnă umplutura de ciocolată peste crusta pregătită. La frigider cel puțin 5 ore sau de preferință peste noapte.
Slăbiți tarta de pe părțile laterale ale tigaiei rulând o spatulă metalică subțire în jurul marginii. Desfaceți tarta și transferați-o pe o farfurie de servire.
Tăiați în pene și serviți.