Tartă de lămâie cu crustă de nucă de cocos
Tarta de lămâie cu crustă de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 434 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă de lămâie cu crustă de nucă de cocos, Cremă de lămâie și tartă de fructe de pădure cu crustă de nucă de cocos, și Tartă de Mango cu crustă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Faceți caș: într-o tigaie, bateți gălbenușurile, coaja, sucul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 8-10 minute.
Se ia de pe foc; bateți untul, câte o bucată pe rând, până se topește. Se strecoară într-un bol. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cașului. Refrigerați cel puțin 4 ore.
Faceți crustă: amestecați nuca de cocos, firimiturile și untul până se amestecă. Apăsați ferm pe părțile inferioare și în sus ale unei tăvi de tartă de 10 inci. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Coaceți crusta până la aur, 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Întindeți cașul în crustă.
Scoateți tarta din tigaie; feliați și serviți.