Tartă de lămâie cu crustă de nucă de cocos

Tartă de lămâie cu crustă de nucă de cocos
Tarta de lămâie cu crustă de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 434 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tartă de lămâie cu crustă de nucă de cocos, Cremă de lămâie și tartă de fructe de pădure cu crustă de nucă de cocos, și Tartă de Mango cu crustă de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Faceți caș: într-o tigaie, bateți gălbenușurile, coaja, sucul, zahărul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc; bateți untul, câte o bucată pe rând, până se topește. Se strecoară într-un bol. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe suprafața cașului. Refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Faceți crustă: amestecați nuca de cocos, firimiturile și untul până se amestecă. Apăsați ferm pe părțile inferioare și în sus ale unei tăvi de tartă de 10 inci. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți crusta până la aur, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se lasă să se răcească pe un raft.
7
Întindeți cașul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Scoateți tarta din tigaie; feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista