Tartă De Afine

Tartă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de afine. Această rețetă face 10 porții cu 284 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1482 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, apă, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă De Afine, Tartă De Afine, și Tartă De Afine.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rezervați 1 Lingură. unt. Topiți untul rămas; se amestecă cu firimituri de napolitane. Apăsați pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Coaceți 10 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aduceți 1-1 / 2 căni afine, 1/2 cană zahăr și 1 lingură. apă rece pentru a fierbe în cratiță, amestecând constant. Se dizolvă amidonul de porumb în 3 linguri. din apa rece rămasă; amestecați în amestec de afine. Fierbeti la foc mic 2 min. sau până se îngroașă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți din căldură.
6
Adăugați unt rezervat; se amestecă până se topește. Rezervați 1/2 linguriță. coaja de lămâie și 1 linguriță. suc. Se amestecă coaja și sucul rămas în amestecul de afine; se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Se adaugă apă clocotită în amestecul de gelatină într-un bol mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați suficientă gheață în apa rece rămasă pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
9
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10
Îndepărtați orice gheață nemăcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
11
Bateti 1 cana bici rece în gelatină. La frigider 15 min. sau până când amestecul de gelatină este suficient de gros pentru a Movila. Se amestecă 1-1 / 2 căni din afinele rămase; lingură peste stratul de afine în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Placinta de sus cu biciul rece rămas. Aruncați afinele rămase cu coaja de lămâie rezervată, sucul și zahărul rămas; lingură peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista