Tartă cu smochine de rozmarin și Pancetta
Dacă $5.5 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Rosemary Fig și Pancetta Tart ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 2941 calorii, 60g de proteine, și 178g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare de mare, coji de tartă fără lactate, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi roșii prăjiți cu Pancetta și rozmarin, Rozmarin Focaccia umplut cu Pancetta, și Rosemary-Parmezan & Pancetta Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie.
Adăugați pancetta și rozmarinul și gătiți până aproape crocant.
Scoateți tigaia din heat.In bolul unui mixer de stand, amestecați alternativa de brânză cremă, sare, piper, ou, lapte de cocos și băutură din lapte.
Se amestecă până se omogenizează și nu rămân bulgări.Îndoiți amestecul de pancetta.Puneți amestecul în coji de tartă, umplându-le la 3/4 din drum.Nestle 1 bucată de smochin, decorativ în amestec.
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până când crusta este aurie