Tartă cu roșii și ceapă

Tartă cu roșii și ceapă
Tarta cu roșii și ceapă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 89 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovlecei, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta de Ratatouille cu dulceata caramelizata de ceapa-rosii, Tatin de tartă cu roșii și ceapă caramelizată, și Tartă cu roșii, brânză de capră și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 20-25 de minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste si se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Între timp, încălziți cuptorul la 232°. Derulați crusta de plăcintă pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Rola plăcintă crusta cu sucitor la 12 inci în diametru. Apăsați ușor crusta în partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 10 inci fără grăsime, cu fundul detașabil. Tăiați excesul de crustă. Înțepați fundul și partea laterală a crustei cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se presară fundul crustei parțial coapte cu 2 linguri de parmezan. Folosind lingura cu fante, lingura ceapa uniform pe partea de jos a crustei. Se acoperă cu roșii și dovlecei, aranjând un cerc de felii de roșii în jurul marginii exterioare, un cerc de felii de dovlecei lângă roșii și un cerc de felii de roșii în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Într-un castron mic, bateți frisca și oul cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se toarnă peste legume. Se acoperă cu brânză Gruyre și restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Coaceți la 204° 15 minute. Se acoperă cu ceapă verde; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când umplutura este setată și crusta este maro aurie. Se răcește cu 5 minute înainte de a scoate partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista