Căpșuni și ciocolată albă Mousse Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 510 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, ciocolată, făină universală nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă, Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni, și Tort cu mousse de căpșuni și ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt și tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de apă cu gheață într-un castron mic pentru a amesteca; adăugați la procesor și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gălbenuș De Ou
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola și apăsați pe laturi, formând laturi cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Coaceți până când părțile crustei sunt maro deschis, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea; coaceți până când crusta este gătită și maro auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Combinați ciocolata albă și 1/4 cană de frișcă într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți vasul din apă; se răcește amestecul de ciocolată până la călduță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți restul de 1 cană frișcă și vanilie într-un castron mare până se formează vârfuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de ciocolată, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Frișcă
Frișcă
Albușuri De Ou
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați amestecul în crusta răcită; blat neted. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Combinați gemul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; se aduce la foc mic, amestecând la foc mediu până se topește gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Aranjați căpșunile feliate în cercuri concentrice deasupra tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
7
Ungeți fructele de pădure cu amestec de gem topit. Se răcește tarta până la 2 ore și se servește.