Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă

Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă
Căpșuni și ciocolată albă Mousse Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 510 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, ciocolată, făină universală nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu Mousse de căpșuni și ciocolată albă, Mousse De Ciocolată Albă Cu Căpșuni, și Tort cu mousse de căpșuni și ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și tăiați folosind viraje pornite/oprite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți gălbenușul de ou și 1 lingură de apă cu gheață într-un castron mic pentru a amesteca; adăugați la procesor și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Intindeti aluatul pe suprafata infainata la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Tăiați consola la 1/2 inch. Îndoiți consola și apăsați pe laturi, formând laturi cu grosime dublă. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F. crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți până când părțile crustei sunt maro deschis, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea; coaceți până când crusta este gătită și maro auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Combinați ciocolata albă și 1/4 cană de frișcă într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și amestecați până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți vasul din apă; se răcește amestecul de ciocolată până la călduță, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți restul de 1 cană frișcă și vanilie într-un castron mare până se formează vârfuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în amestec de ciocolată, apoi pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați amestecul în crusta răcită; blat neted. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Combinați gemul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; se aduce la foc mic, amestecând la foc mediu până se topește gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc. Aranjați căpșunile feliate în cercuri concentrice deasupra tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
7
Ungeți fructele de pădure cu amestec de gem topit. Se răcește tarta până la 2 ore și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista