Tartă cu ciocolată pe ciocolată cu migdale de arțar

Tartă cu ciocolată pe ciocolată cu migdale de arțar
Tarta cu ciocolată pe ciocolată cu migdale de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 510 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână miere, ciocolată dulce-amăruie, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă cu ciocolată pe ciocolată cu migdale de arțar, Tarta cu ciocolata alba-zmeura, cu migdale si fistic, și Tarta de ciocolata neagra si portocala cu migdale prajite.

Instrucțiuni

1
Pulsează pudră de cacao, zahăr, sare și1 1/4 căni de făină într-un robot de bucătărie pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt; puls până când amestecul se aseamănămasă grosieră. Bateți gălbenușul de ou și 3 linguri de apă de gheață într-un castron mic; adăugați la amestecul de făinăși pulsați până când aluatul se reunește.Formați-vă într-un disc gros de 3/4", înfășurați-l strânsplastic și răciți până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați în tigaie; ridicați marginile și lăsați aluatul să scadă în tigaie, apoi apăsați ușor în marginea tigaiei. Tăiați aluatul, lăsând aproximativ o surplombă de 1".Îndoiți în consolă; apăsați pentru a adera. Prickbottom cu o furculiță. Se răcește în congelator 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Plăcintă linie cu hârtie pergament sau grele-dutyfoil, lăsând un 1 1/2 " consola. Umpleți cugreutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Așezați pe foaia de copt arimată și coaceți până la crustăse usucă în jurul marginilor, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Îndepărtați pergamentul și greutățile și coaceți până când crusta este fermă și arată uscată peste tot, cu 5-10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați crusta să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 2 zileînainte; păstrați la rece. Crusta poate fi coaptă cu 1 zi înainte; depozitați bine înfășurat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. migdale prăjite pe o foaie de copt cu margini,amestecând ocazional, până se întunecă ușor,6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Aduceți migdale, zahăr de arțar, arțar, sare și 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță medie. Reduceți căldura și gătiți,amestecând des, până când amestecul devine mahon,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maple SugarMaple Sugar
MigdaleMigdale
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți oala de pe foc și amestecați vigurospână când migdalele sunt acoperite cu zahăr cristalizat (vor arăta nisipoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se întinde pe o foaie de copt căptușită cu un bazin; lasa sa se raceasca, apoise toaca grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Faceți înainte: nucile pot fi confiate cu 2 săptămâniînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
1
Combinați ciocolata și untul într-un castron mare rezistent la căldură. Aducețicremă, miere și sare la fiert într-o cratiță mică, amestecând pentru a dizolva mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnăamestec de cremă peste amestecul de ciocolată; lasa 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Bateți până când ciocolata estetopit și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă umpluturaîn crustă și se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Top tart cu migdale de arțar doar înainteservire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Sirop De ArțarSirop De Arțar
6
Faceți înainte: tarta se poate face cu 2 zileînainte; acoperiți și păstrați la rece. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista