Tartă Cu Ciocolată Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu ciocolată dublă. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 477 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 221 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați făină, pudră de cacao, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Tartă Dublă Cu Nuci Și Ciocolată, Tartă Cu Cremă De Ciocolată Dublă, și Tartă Cu Malț Dublu De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron de procesor de alimente, făină de puls, zahăr cofetari, cacao și sare până când sunt combinate, aproximativ 3 impulsuri de o secundă.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul este consistența nisipului umed, fără bucăți vizibile de unt rămase, aproximativ 10 până la 15 impulsuri rapide.
Adăugați gălbenușul și pulsul până când aluatul începe să se unească. Înfășurați aluatul cu folie de plastic pe disc de 5 inci și răciți până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
În timp ce aluatul se răcește, faceți umplutura.
Puneți ciocolata, zahărul și pudra de espresso într-un castron mediu. Într-o cratiță mică, încălziți laptele și smântâna până la fierbere.
Se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute.
Bateți până se omogenizează.
Bateți oul și vanilia; pus deoparte.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți aluatul între 2 bucăți de hârtie pergament, folie de plastic sau pe o suprafață ușor făinată până la un cerc de 13 inci. Rulați ușor aluatul cu sucitorul și întindeți-l peste tigaia de tartă. Apăsați aluatul în partea de jos și părțile laterale ale tigaiei. Se răcește la congelator timp de 15 minute. Tapetați ușor interiorul tartei cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia cu greutăți de plăcintă și răciți scurt pe suportul de sârmă 10 minute.
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până când marginile sunt setate și mijlocul este ușor jiggly, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe grătar cu cel puțin 45 de minute înainte de servire.