Tartă cu ceapă și măsline
Această rețetă face 8 porții cu 493 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, zahăr, foi de foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline, Tartă cu ceapă roșie, feta și măsline, și Tartă De Praz Și Măsline Cu Două Brânzeturi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Amestecați gălbenușul de ou și smântâna într-un castron mic.
Așezați foietaj pe o foaie de copt tapetată cu pergament și tăiați benzi late de 1/2 inch de pe fiecare parte. Periați ușor fiecare bucată cu spălare de ou.
Așezați fâșii de patiserie tăiate deasupra foietajului pentru a forma margini ridicate, tăind după cum este necesar. Înțepați Centrul de patiserie cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; saut ceapa 10 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim, adăugați zahăr și oțet și gătiți, amestecând frecvent, 10 minute sau până când ceapa are o culoare caramel închis. Pune deoparte.
Rucola pură, usturoi și hamsii, dacă se dorește, într-un robot de bucătărie. Adăugați încet restul de 3 1/2 linguri de ulei de măsline; procesați până când amestecul este gros și cremos. Se amestecă pesmetul și următoarele 3 ingrediente.
Întindeți amestecul de rucola peste foietaj și acoperiți uniform cu ceapă.
Coaceți 30 de minute sau până când marginile de tartă sunt maronii aurii și fundul este ferm.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se acoperă cu măsline și se presară cu rucola suplimentară, dacă se dorește.