Tartă cu ceapă și măsline

Tartă cu ceapă și măsline
Această rețetă face 8 porții cu 493 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, zahăr, foi de foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline, Tartă cu ceapă roșie, feta și măsline, și Tartă De Praz Și Măsline Cu Două Brânzeturi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați gălbenușul de ou și smântâna într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați foietaj pe o foaie de copt tapetată cu pergament și tăiați benzi late de 1/2 inch de pe fiecare parte. Periați ușor fiecare bucată cu spălare de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Așezați fâșii de patiserie tăiate deasupra foietajului pentru a forma margini ridicate, tăind după cum este necesar. Înțepați Centrul de patiserie cu o furculiță. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; saut ceapa 10 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim, adăugați zahăr și oțet și gătiți, amestecând frecvent, 10 minute sau până când ceapa are o culoare caramel închis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Rucola pură, usturoi și hamsii, dacă se dorește, într-un robot de bucătărie. Adăugați încet restul de 3 1/2 linguri de ulei de măsline; procesați până când amestecul este gros și cremos. Se amestecă pesmetul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
HamsiiHamsii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RucolaRucola
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Întindeți amestecul de rucola peste foietaj și acoperiți uniform cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RucolaRucola
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CeapăCeapă
8
Coaceți 30 de minute sau până când marginile de tartă sunt maronii aurii și fundul este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se acoperă cu măsline și se presară cu rucola suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
MăslineMăsline
10
Tăiați tarta în pătrate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista