Tartă Cu Cappuccino

Tartă Cu Cappuccino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cappuccino Tart. Această rețetă servește 10 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 700 de calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, unt, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cappuccino, Cappuccino Desert, și Cappuccino Pinwheels.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Cerneti faina, zaharul si sarea in vasul unui robot de bucatarie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați nucile de pin și untul și pulsați până când textura seamănă cu făina de porumb grosieră, aproximativ 10 până la 15 secunde. Cu motorul pornit, adăugați gălbenușurile de ou. Dacă aluatul este prea uscat pentru a forma o bilă moale atunci când este apăsat, adăugați apă cu gheață câte 1 lingură și pulsați pentru a amesteca. Nu supraprocesați; aluatul nu trebuie procesat mai mult de 30 până la 40 de secunde după adăugarea lichidelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
3
Transferați aluatul pe o foaie de hârtie cerată sau folie de plastic. Formați aluatul într-un cerc plat. Închideți bine în folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Apăsați aluatul răcit într-o tigaie de tartă cu caneluri de 10 până la 11 inci și folosiți degetele pentru a-l apăsa peste partea de jos și în sus pe partea laterală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Rulați peste margini. Folosiți o furculiță pentru a înțepa coaja peste tot. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Tapetați aluatul răcit cu folie sau hârtie pergament netezită cu grijă în toate colțurile. Tapetați cu fasole uscată, orez sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, doar pentru a seta crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și ridicați cu grijă folia și greutățile. Reveniți la cuptor 8 până la 10 minute, până când marginile abia încep să se coloreze. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Pregătiți umplutura: într-un bol de amestecare, bateți oul, gălbenușul de ou și 1/4 cană de zahăr până când își dublează volumul și devin de culoare palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Într-un cazan dublu la foc mediu, topiți ciocolata și untul. Bateți încet lichiorul și vanilia până se omogenizează complet. Bateți încet amestecul de ouă în cazanul dublu și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Scoateți tigaia superioară de pe foc și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Bateți smântâna cu 1 lingură de zahăr până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca în amestecul de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
13
Se toarnă umplutura în coaja de tartă, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire sau până la 3 zile.
14
Pregătiți toppingul: bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri moi. Stropiți încet în cafea și bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
15
Pentru a servi, tăiați tarta în pene. Puneți o bucată generoasă de frișcă pe fiecare felie și decorați cu o boabă de cafea de ciocolată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Cafea Acoperite Cu CiocolatăBoabe De Cafea Acoperite Cu Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tart funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista