Tartă Cu Brânză
Cheesecake Tarta ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Un amestec de pâine, ouă, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 23%. Încercați Tartă Cu Brânză, Tartă Cu Brânză, și Tartă Cu Brânză De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați zahărul într-o tigaie grea. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine maro deschis.
Scoateți din căldură. Turnați rapid caramelul fierbinte într-un cakepan rotund de 9", înclinându-se pentru a acoperi fundul; puneți tigaia deoparte. (Siropul de Caramel se va întări și se va sparge.)
Combinați ouăle și restul de 7 ingrediente într-un robot de bucătărie mare sau blender. Procesați doar până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă amestecul de cremă peste sirop în tortpan.
Așezați cakepan într-o tigaie mare de mică adâncime. Acoperiți cakepan cu folie de aluminiu.
Adăugați apă caldă la tigaie puțin adâncă la adâncimea de 1".
Coaceți la 350 timp de 50 până la 55 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. (Centrul ar trebui să fie încă ușor lichid; flan va termina de gătit pe măsură ce se răcește.)
Scoateți cakepan din Baia de apă; flan rece complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte. Slăbiți marginile flanului cu o spatulă și răsturnați flanul pe o farfurie de servire cu margini, lăsând sosul de caramel să stropească deasupra.
Notă: Am constatat că un procesor de alimente mare a funcționat cel mai bine pentru amestecarea acestui flan. În caz contrar, vă recomandăm să utilizați un blender.