Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite

Tartă cremă cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați smântână cu portocale, miere și crustă de migdale prăjite. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 11 fani. Un amestec de migdale, gălbenuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tartă cu cireșe de ciocolată cu crustă de migdale prăjite (fără Gluten, Paleo + Vegan), Tarta de piersici, prune, zmeură fără Gluten cu cremă de Cardamom și crustă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți untul topit peste fundul (nu pe părțile laterale) ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci cu fundul detașabil. Amestecați făina,migdalele, zahărul și sarea în procesor până când nucile sunt fin măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
2
Adăugați 6 linguri cubulețeunt. Amestecați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
3
Adăugați gălbenușul. Se amestecă până vine aluatulîmpreună în aglomerări umede. Apăsați aluatul uniform pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei.Pierce aluatul peste tot cu furculita. Congelați până lafirmă, cel puțin 30 de minute. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până laadânc maro auriu (crusta va umfla ușor),aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați crusta în raft șise răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1
Locul 2teaspoons apă în ceașcă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Stropeste gelatina peste.
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie,10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
4
Bateți gălbenușurile, zahărul, amidonul de porumb șicoaja de portocala intr-un bol mediu pentru a se amesteca. Aducețilapte la foc mic într-o cratiță medie greăla foc mediu. Treceți treptat laptele fierbintela amestecul de gălbenuș. Reveniți la aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți până când crema se îngroașă și fierbe,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugațiamestec de gelatină și bateți până se dizolvăiar crema este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Transferați cremă într-un alt mediucastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
9
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute (crema va fi foarte groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
10
Bateți crema într-un castron mediu până la vârfuriforma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Bateti crema pana se omogenizeaza. Cremă îndoită în cremă în 3 adăugiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Transferați umplutura în crustă. Se răcește tarta până la umplereseturi, cel puțin 3 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
13
Tăiați 1/3 inch în partea de sus și de jos a fiecăruiaportocaliu. Stand 1 portocaliu pe capătul plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
14
Tăiați toate coaja și miezul, urmând conturulfructe. Lucrând peste castron, tăiați întremembrane, eliberând segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Glisați ușor vârful cuțitului mic întrecrusta și părțile laterale ale tigaiei pentru a slăbi crusta. Pushup tart Pan jos, eliberând tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
16
Tăiați tarta în pene.
17
Transferați laplate. Aranjați mai multe segmente portocalii pe fiecare pană de tartă; stropiți cu miereși serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
18
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista