Tartine de șuncă și brânză cu salată de roșii violet Cherokee
Șuncă și brânză Tartine cu Cherokee salata de rosii violet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Mergeți la magazin și ridicați salată boston ruptă, roșii violet cherokee, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Brânză de capră și tartine de roșii uscate la soare, Creveți la grătar cu tartar de roșii Cherokee și inimă de bou, și Bruschetta de cartofi mov, roșii și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tartinele, așezați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Aranjați 1 felie de șuncă și 1 felie de brânză pe fiecare felie de pâine. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.
Se presară uniform cu 1 linguriță de oregano.
Pentru a pregăti salata, combinați 1 lingură de oregano și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un bol, amestecând bine cu un bici. Aranjați 1 cană de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 3/4 cană de miere și 1/2 cană felii de roșii.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de pansament.
Așezați 1 tartină pe fiecare farfurie.