Tartele Samoa

Tartele Samoa
Tartlets Samoa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciocolată dulce, sare, dulce de leche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi, Aproape Brut* Samoa Baruri, și Samoa M & M Blondies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade. Ungeți o tigaie cu brioșă de 12 căni cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulsează făina, 1/4 cană nucă de cocos, zahăr brun și sare într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul rece și pulsul până când amestecul seamănă cu nisipul umed cu bucăți de mazăre, de aproximativ 5 ori. Puneți 1 lingură de amestec în fiecare ceașcă de briose și apăsați pentru a face runde uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Coaceți până când crustele sunt aurii, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți tigaia din cuptor și presărați ciocolata uniform peste fiecare crustă. Opriți cuptorul; întoarceți tigaia la cuptor pentru a topi ciocolata, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Presărați fiecare crustă cu 1 lingură de nucă de cocos rămasă. Se răcește ușor, apoi se îngheață crustele în tigaie până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Cu o spatulă subțire, scoateți ușor fiecare crustă din tigaia pentru brioșe. Acoperiți cu o lingură mică de înghețată de nucă de cocos, stropiți cu dulce de leche și garnisiți cu mai multă nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Sursă foto: Tina Rupp
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista