Florentini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați florentinii. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 28 și costă 32 de cenți pe porție. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Florentini, Florentini, și Florentini.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați migdalele, făina și coaja într-un bol mediu. Amestecați zahărul, untul, smântâna și mierea într-o cratiță medie grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă amestecul de migdale. Se răcește aluatul timp de 20 de minute, amestecând ocazional. Folosind 2 lingurițe de bătut pentru fiecare fursec, lingurați 8 movile de bătut pe foaia de copt pregătită, distanțându-se uniform (fursecurile se vor răspândi). Aplatizați ușor aluatul cu degetul.
Coaceți prăjiturile până când sunt dantelate și se rumenesc, aproximativ 10 minute. Glisați ușor hârtia pergament cu fursecurile pe un suport și răciți complet.
Transferați cookie-urile pe prosoape de hârtie. Repetați cu aluatul rămas, căptușind foile de copt cu pergament curat pentru fiecare lot. (Cookie-urile pot fi făcute până în acest moment 2 luni înainte. Se răcește complet, apoi se păstrează etanș la congelator. Dezghețați înainte de a continua.)
Amestecați ciocolata într-un bol așezat peste o cratiță cu apă fierbinte până când ciocolata se topește.
Întindeți ciocolata topită pe fundul a 1 fursec. Sus cu un al doilea cookie, partea de jos în jos, apăsând ușor pentru a adera. Repetați cu cookie-urile rămase și ciocolata.